Drændigitalisering

Prisberegner

PRISBEREGNER

Med vores prisberegner kan du nemt beregne prisen for digitalisering af dit drænarkiv. Afhængigt af dit behov for drænoplysningernes format og tilgængelighed, kan du med prisberegneren prissætte opgaven i 3 niveauer.

Du får som minimum dine drænkort indscannet og organiseret. Derudover kan du tilvælge en digital georeferering og digitalisering optegning af drænsystemet, og yderligere et online drænarkiv som viser dræn på en online kortviser.

Ønsker du at modtage et vejledende tilbud, vil vi efterfølgende kontakte dig, for at få opgaven yderligere præciseret. Der kan være særlige forhold der skal tages hensyn til, eller du kan måske have behov for at få ydelsen tilpasset. Vi er eksperter i dræn og afvanding og tilbyder flere forskellige ydelser i relation hertil. F.eks. projektering af nye dræn, sanering af eksisterende dræn eller overflyvning af marker med drone, som muliggør identificering af udokumenterede eller glemte dræn ud fra luftfotos.

INDSCANNING & ORGANISERING

drændigitalisering_figur1

De fysiske drænkort indscannes, navngives og organiseres systematisk i en mappestruktur ud fra lokalitet, udførselsår og lignende.

VI LEVERER

+ DIGITALISERING AF DRÆN & BRØNDE

drændigitalisering_figur2

Brønde og udløb indmåles fysisk i marken. Drænkort georefereres, hvorpå drænsystemet optegnes.

VI LEVERER

+ ONLINE DRÆNARKIV

drændigitalisering_figur3

Drænarkivet gøres tilgængeligt online, der sikrer let og intuitiv adgang til drænoplysninger på kontoret og i marken via enten PC, tablet eller smartphone.

VI LEVERER

INDSCANNING & ORGANISERING  
Antal kort:stk
DIGITALISERING AF DRÆN, BRØNDE & UDLØB
ONLINE DRÆNARKIV
 


VEJLEDENDE TILBUD
INDSCANNING & ORGANISERING
DIGITALISERING AF DRÆN, BRØNDE & UDLØB
ONLINE DRÆNARKIV
SAMLET PRIS
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.