Om os

Specialister i droner, opmåling og kortdata

Hos SpectroFly / Agrohydrologerne får du specialistviden, årelang erfaring og en uvildig rådgivnings- og servicepartner når det gælder landmåling, hydrologi, landbrug og GIS.

Siden 2013 har vi specialiseret os i teknisk opmåling og kortlægning med droner, deraf afledt fotogrammetri, digitalisering og udførelse af forskelligartede automatiserede objekt og pixelbasede billedanalyser.

Vi har særlige rådgivnings- og projekteringskompetencer i forhold til dræning, vandløb og minivådområder. Herudover sælger vi og driver et større antal online målesystemer for både private og offentlige kunder.

Værdien af data og ny teknologi
Vores mål er at give værdi til geografiske og hydrologiske data og udnytte ny teknologi til at effektivisere og forbedre indsamling og anvendelse af data. 

Brancher
Vi hjælper oftest indenfor disse brancher;

  • land- og skovbrug
  • industri
  • renovationsselskaber
  • videns- og forskningsinstitutioner
  • myndigheder

 

Andre specialopgaver med droneflyvning?
Har du en helt anden type opgave som kræver flyvning med drone og behandling af droneoptagelser og kortdata bagefter? Så er vi altid friske på at tage nye opgaver ind, hvor Spectrofly´s specialistviden, specialiserede udstyr og droner kan udnyttes til nye formål. 

Vi forsøger at altid at være fleksible og rykker ofte ud med kort varsel. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse af din opgave eller projekt.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.