Minivådområde med tilskud – vi hjælper dig hele vejen

minivådområde med tilskud i 2023 og 2024

Ansøgningsrunden om tilskud til et minivådområde er åben og du kan søge frem til 3. november. Hos Spectrofly kan du få hjælp til at komme helt i mål med både tilskud og etablering af dit nye minivådområde.

Overvejer du at etablere et minivådområde, kan du kontakte Spectrofly og via udtagningskonsulent-ordningen få hjælp til

  • afklaring – er et minivådområde relevant for dig?
  • de forberedende undersøgelser – hvad skal der til for at etablere det på dine arealer
  • ansøgning om tilskud – og rådgivning i hele processen

  

Også hjælp til projektstyring og etablering efter tilsagn

Har du brug for hjælp til den praktiske projektstyring og etablering af dit nye minivådområde i 2024? Så kan få hjælp til begge dele i henhold til nærmere aftale og tilbud. Fordelen er, at du kun behøver kontakte én part. 

Du får en samarbejdspartner med stor erfaring i hele processen. og vi hjælper dig med alt i processen: fra ansøgning til udbetaling af tilskud efter etablering.

   

Hvordan ved du om du har et egnet areal til minivådområde?

På landmand.dk kan du se, om du har arealer, der egner sig til minivådområder. Du kan også kontakte os, og vi kan hurtigt fortælle dig, om der er muligheder på din ejendom. Den indledende afklaring kan faktisk godt klares over telefonen.

fortsætter under billedet...

Dette smukke minivådområde er etableret i samarbejde med Spectrofly. - Vidste du at 75 % af ansøgningerne om minivådområder er færdigbehandlet indenfor 60 dage?

Sådan foregår det

Spectrofly indgår i et landsdækkende team af udtagningskonsulenterSammen med dig afklarer vi på telefon om dit areal er tilskudsberettiget, og kommer dernæst ud til dig for at se, hvordan minivådområdet bedst muligt kan passes ind i landskabet.

Derefter hjælper vi dig med 

  • at udarbejde et skitseforslag,
  • søge tilskud hos Landbrugsstyrelsen
  • indhente godkendelser hos kommunen mv.

 

Omkostninger til etablering er dækket 100% af tilskuddet
Har brug for hjælp til projektstyringen og etableringen efter tilsagn? Så kan vi også hjælpe dig med begge dele i henhold til nærmere aftale og tilbud. 

Fordelen er, at du kun behøver kontakte én part, og vi hjælper dig sikkert i mål med dit minivådområde. Du får en samarbejdspartner med stor erfaring i minivådområder fra  A til Z, lige fra ansøgning om tilskud til projektering og tilsyn.

Staten betaler, så du får dine omkostninger dækket.

Flere projekter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.