Hold styr på vanding i marken med Ranch Systems

vandingsmaskine kan styres via Ranch systems

Skal du have markvanding i 2024 bør du allerede nu overveje hvordan du bedst kontrollerer vandbehov, -mængde og intervaller for vanding samt hvordan du kan administrere det hele på en intelligent måde.

Smartere markvanding i 2024? – så er det nu du skal planlægge hvordan…

 

Vand er essentiel ressource for både miljø og produktion, og der er stort fokus på vand og et betydeligt potentiale for at optimere på vand af hensyn til miljø, driftsøkonomi, målrettet driftsledelse, ESG mv.

Der er derfor ingen tvivl om at vandmanagement er vigtig del af fremtiden, når det gælder mere bæredygtige løsninger. Men tager tid når du skal sætte dig ind i hvordan det gøres bedst. Derfor er vinterhalvåret et godt tidspunkt at planlægge den kommende vækstsæsons vandmanagement.

Skræddersyede monitoreringsløsninger og rådgivning om vandmanagement

Ranch Systems er markedsleder i USA inden for trådløs overvågning og styring af vanding og overfladevand, og derfor et både smart og sikkert valg.  

Spectrofly er ny distributør af Ranchsystems i Danmark. Det skal sikre at alle som vælger der vælger Ranch Systems.løsninger, har adgang til specialistviden indenfor vandmanagement i landbrug og gartneri.

Har du behov for eller blot et ønske om at overvåge vandressourcer og/eller reducere vandforbrug og optimere driftsledelsen indenfor vandmanagement? Så kan du trygt henvende dig til os idet vi har mere end 10 års erfaring som specialister indenfor netop rådgivning om management af vand.

Vi hjælper dig med både rådgivning og skræddersyede monitoreringsløsninger til bl.a.:

• Vandløb
• Vandparkering
• Dræning
• Vanding
• Minivådområder
• Drift af målesystemer i overfladevand og grundvand. 

Også hjælp til projektstyring og etablering efter tilsagn

Har du brug for hjælp til igangsætning og tolkning af data fra dit nye vandmanagement system?

Så kan du få hjælp til begge dele i henhold til nærmere aftale og tilbud. Fordelen er, at du kun behøver kontakte én part og at du får en samarbejdspartner med stor erfaring.

Ranch Systems app til vandmanagement
Ranch Systems app til vandmanagement fungerer på tværs af digitale enheder

Sådan foregår det

Kontakt os og få mere at vide om smarte løsninger til vandmanagement med Ranch Systems.

Flere projekter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.